FESTIVAL NÓMADE

Nómade Alcusses – Alforins no és un festival qualsevol. És un cúmul de sensacions, és vincular-se al territori i sentir-ho propi, descobrir música nova, assaborir la gastronomia local i de quilòmetre 0 i apreciar el art com a part del conjunt d’experiències que podreu gaudir en un entorn màgic ubicat a l’interior de València, envoltat de vinyes i paisatges plens d’història. Voleu viure l’experiència?

La segona edició de Nómade transcorre en diferents espais repartits entre alguns dels municipis que conformen Els Alforins, una zona coneguda com la “Toscana valenciana” degut a la gamma de colors que impregnen la terra i on es troben els cellers familiars que conserven i donen valor al patrimoni enològic

MOLT MÉS ENLLÀ D’UN CARTELL DE MÚSICA, UN FESTIVAL REPLET D’EXPERIÈNCIES

#MÚSICA

#TERRA

#ART

#GASTRO

SI ÉS LA TEVA PRIMERA VEGADA A #NOMADEALCUSSESALFORINS,
AIXÒ ÉS TOT EL QUE NECESSITES SABER

ELS NOSTRES ESCENARIS

Un matí passejant pel poblat iber, una sessió vermut amb música en directe a la plaça d’un poble encantador o veure caure el sol des de les vinyes d’un celler, són alguns dels moments exclusius que podreu viure en aquesta nova edició.

Coneix tots els nostres espais singulars!

#ARRAEZ

#LA FONT DE LA FIGUERA

#MOIXENT

#TORREFIEL

Sostenibilitat

El nostre compromís amb el territori és la nostra prioritat. Volem que gaudiu de l’entorn de Nòmade i la seva riquesa patrimonial d’una forma sostenible. Per això, totes les nostres accions estan pensades per reduir limpacte ambiental i facilitar laccessibilitat.

Us convidem a conèixer el nostre manifest, que reflecteix els valors que donem suport, i el pla de mobilitat, amb què disposem d’autobusos per evitar la contaminació i fomentar l’ús del transport col·lectiu. La teva col·laboració és imprescindible perquè es dugui a terme.

FAQS

Nòmade Alcusses-Alforins és molt més que un festival. És una experiència única per gaudir d’un territori màgic a l’interior de València. Una trobada de 3 dies on maridem la música, la terra, l’art i la gastronomia i activem els nostres sentits mentre recorrem enclavaments únics de la zona vinícola dels Alforins.

El 15 al 17 de setembre de 2023 als municipis de Moixent i la Font de la Figuera.

Tasts, degustacions gastronòmiques, activacions artístiques i diferents rutes es podran gaudir al llarg del cap de setmana a Nòmade. Properament us donarem a conèixer més detalls sobre la resta d’activitats.

Sí, els menors de 16, acompanyats d’una persona adulta: pare, mare o tutor legal, que ha de descarregar, signar i portar aquesta autorització . En cas que el menor acudeixi amb una persona adulta que no tingui aquest parentiu, aquesta ha de tenir 25 anys mínim i, a més de l’autorització signada pel pare, mare o tutor legal, ha de portar fotocòpia del DNI de qui signa.

Els recintes del Festival són accessibles per a persones de mobilitat reduïda, però hi pot haver dificultats a l’accés en alguns escenaris naturals dels quals informarem puntualment. Treballem a cada edició de Festivals Per a Un Territori en un pla d’accessibilitat que ens permeti dotar d’eines i millorar els accessos perquè els festivals siguin aptes a tots els públics.

Festivals Per a Un Territori neix com una marca que engloba els nostres tres festivals d’experiències. Esfèrica Rioja Alabesa, 17è Ribeira Sacra Festival i Nómade Alcusses-Alforins comparteixen trets en comú: ofereixen una programació musical que s’allunya de les propostes d’altres festivals multitudinaris, ja que aposten per les intervencions artístiques i promouen els valors paisatgístics i patrimonials de cada un dels territoris. Però també es caracteritzen per celebrar-se en zones amb una identitat pròpia, que els aporta més riquesa cultural.

Un festival fet a foc lent per a un públic que gaudeix d?experiències a un altre ritme. Descobreix-los tots.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Subscriu-te a la nostra newsletter i no et perdis res del que passa a #festivalnomade

PATROCINADORS

NÓMADE FESTIVAL