FESTIVAL NÓMADE. UN FESTIVAL PARA UN TERRITORIO

13 |14 |15 SEPT 24

13 | 14 | 15 SEPT 24

ESCENARIS

Si alguna cosa caracteritza a Nómade Alcusses- Alforins són els seus escenaris únics. Descobreix tots els racons del festival.

El celler més canalla de la Comunitat Valenciana obri les seues portes a Nómade per a acollir dues dels concerts més esperats del cartell.

Des del minut un sabíem que els vins Arráez havien de formar part del projecte, ja que comparteix amb Nómade una filosofia de vida molt similar: als dos els agrada viure la vida i fer les coses bé. Tercera generació al comandament d’aquests cellers, han sabut evolucionar combinant la tradició del negoci amb la innovació i la qualitat.

Més sobre Bodegas Arráez

Aquesta finca pertanyia als Comtes de Torrefiel, el títol nobiliari dels quals els va ser concedit als seus propietaris en 1816 per S. M. Ferran VII. Està situada a la comarca de la Vall d’Albaida, concretament en la bella vall dels Alforins.

Més sobre Torrefiel

Dani Belda, enòleg i propietari del celler, continua la tradició familiar del Celler J. Belda, fundada l’any 1931.

Es dedica a elaborar vins d’alta expressió segons criteri personal i és el primer celler d’Europa a embotellar el vi blanc Verdil, varietat autòctona de la Vall dels Alforins.

Més sobre Dani Belda

MOIXENT

El municipi de Moixent és terra de vins i d’història. Situat a la comarca de la Costanera compta amb una gran riquesa patrimonial i guarda joies com l’assentament iber de la Bastida de les Alcusses. El jardí del Parador del municipi servirà com a escenari per al tancament final del festival.

Més sobre Moixent

La Font de la Figuera és un municipi a la comarca de La Costera que també compta amb un llegat vinícola important. El seu Museu històric-etnològic amaga un celler del segle XVIII amb una col·lecció d’utensilis i materials de l’època. El jardí Verdós acollirà algun dels concerts del festival.

Més sobre La Font de La Figuera

Aquesta cooperativa va sorgir en 1951 per a aglutinar a un gran nombre d’agricultors i així poder organitzar, defensar i atendre les seues produccions agrícoles. En el seu celler s’elaboren vins negres i blancs, el raïm dels quals és d’una qualitat excepcional i es troben emparats per la DO València.

Més sobre la Cooperativa

La Bastida de les Alcusses és un jaciment arqueològic situat en l’extrem sud-oest de la Serra Grossa, nomenat bé del Patrimoni Cultural Valencià. En el poblat iber encara es poden reconéixer on estaven les cases disposades a un costat i a un altre d’un carrer central. Al capdamunt podreu trobar la reconstrucció d’una casa ibera i al guerrer de Moixent, una reproducció de la figura original.

Més sobre La Bastida de les Alcusses